Zapytanie ofertowe nr 1/I/2014

Zapytanie ofertowe nr 1/I/2014 dotyczy prowadzenia zajęć/warsztatów kulinarnych w ramach projektu „Ze smakiem po szlaku Jana III Sobieskiego”. Do pobrania zapytanie ofertowe nr 1/I/2014

                                                                     

 

Nazwa firmy                                                                                                                                                                                                                                                                                   Charlęż, 19.11.2014 r.

Stowarzyszenie „Charlężaczek”

tel. + 48 81 75 77 045

fax + 48 81 75 77 045

zerebiec@wp.pl

 

Zapytanie ofertowe nr 1/I/2014

( dotyczy prowadzenia zajęć/warsztatów kulinarnych w ramach projektu

„Ze smakiem po szlaku Jana III Sobieskiego” )

 

I. ZAMAWIAJĄCY

Nazwa firmy: Stowarzyszenie „Charlężaczek”

Charlęż – Kolonia 17, 21-077 Spiczyn

NIP: 5050123894, REGON: 061513670, KRS: 0000448946

 

II. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

1.                  Przedmiotem zamówienia jest prowadzenie zajęć – warsztatów kulinarnych dla dzieci w projekcie „Ze smakiem po szlaku Jana III Sobieskiego” realizowanego w ramach Programu: „Marka Lokalna szansą rozwoju przedsiębiorczości na Szlacheckim Szlaku w województwie lubelskimze środków Szwajcarsko-Polskiego Programu Współpracy w trzech szkołach podstawowych z terenu Gminy Spiczyn: SP w Charlężu, SP w Januszówce, SP w Zawieprzycach.

 

2.     Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:

Opis dotyczy 30 h zajęć dla dzieci w trzech szkołach podstawowych: SP Charlęż, SP Januszówka, SP Zawieprzyce, po 10 godzin w każdej szkole  warsztaty kulinarne dla jednej grupy uczniów w każdej szkole – łącznie 30 godz. przeprowadzonych od dnia podpisania umowy do końca kwietnia 2015 r. (wymagane doświadczenie  kucharskie)

 

3.            Zamawiający nie dopuszcza możliwości powierzenia części lub całości zamówienia podwykonawcom.

 

 

 

III. TERMIN WYKONANIA ZAMÓWIENIA

Rozpoczęcie – od dnia podpisania umowy,

Termin wykonania przedmiotu zamówienia: do do końca kwietnia 2015 r.

 

IV. OPIS SPOSOBU PRZYGOTOWANIA OFERTY

Oferta musi mieć formę pisemną i być sporządzona w języku polskim.

Oferta powinna zawierać:

          imię, nazwisko, firmę, nazwę i dokładny adres Wykonawcy, datę sporządzenia oferty oraz imię i nazwisko osoby uprawnionej do reprezentowania Wykonawcy;

          własnoręczny podpis wykonawcy bądź osób mających prawo zaciągać zobowiązania w jego imieniu;

W przypadku przesyłek koperta powinna być oznaczona następująco:

 

Oferta na ……………………………………….. 

w ramach projektu pn. „Ze smakiem po szlaku Jana III Sobieskiego”

Adres: Stowarzyszenie „Charlężaczek”, Charlęż Kolonia 17, 21-077 Spiczyn.

 

V. MIEJSCE ORAZ TERMIN SKŁADANIA OFERT

1.            Oferty można składać:

Pocztą lub osobiście na adres:  Adres: Stowarzyszenie „Charlężaczek”, Charlęż Kolonia 17, 21-077 Spiczyn.

·   przesłać skan oferty na adres e-mail: zerebiec@wp.pl               

·   przesłać faksem podpisany formularz ofertowy na nr 0-81 7577045 w nieprzekraczalnym terminie:

28 listopada 2014 r. do godz. 12.00

 

2.     Ocena ofert  zostanie  dokonana  w dniu 28 listopada 2014 r., a wyniki  i wybór najkorzystniejszej oferty zostanie ogłoszony o godzinie 15:00 w siedzibie Stowarzyszenia oraz na stronie internetowej pod adresem www.charlezaczek.pl

3.            Oferty złożone po terminie nie będą rozpatrywane

4.            Oferent może przed upływem terminu składania ofert zmienić lub wycofać swoją ofertę.

5.     W toku badania i oceny ofert Zamawiający może żądać od oferentów wyjaśnień dotyczących treści złożonych ofert.

6.            Zapytanie ofertowe zamieszczono na stronie: www.stowarzyszeniecjz.pl  lub  www.charlezaczek.pl oraz na tablicy ogłoszeń w siedzibie Stowarzyszenia.

 

VI. OCENA OFERT

Zamawiający przyzna kontrakt Wykonawcy, co do którego oferty ustalono, iż odpowiada ona wymaganiom przedstawionym w niniejszej dokumentacji, oraz który zaoferował najkorzystniejszą – najniższą cenę ofertową brutto.

 

 

VII. INFORMACJE DOTYCZĄCE WYBORU NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY

O wyborze najkorzystniejszej oferty Zamawiający zawiadomi oferentów za pośrednictwem strony internetowej znajdującej się pod adresem www.stowarzyszeniecjz.pl lub www.charlezaczek.pl, lub umieszczając informację na tablicy ogłoszeń w siedzibie Stowarzyszenia.

 

VIII. DODATKOWE INFORMACJE

Dodatkowe informacje udzielane są w siedzibie Stowarzyszenia „Charlężaczek”.

 

IX. ZAŁĄCZNIKI

Załącznik nr 1. – Wzór formularza ofertowego.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Załącznik nr 1. Formularz ofertowy

    ……………………………..

                                                            (miejscowość, data)

…….……………………………..

(Imię i nazwisko/pieczęć oferenta)

Zamawiający:

 

Stowarzyszenie „Charlężaczek”

 

 

OFERTA

 

Na przeprowadzenie zajęć/warsztatów kulinarnych zgodnie z zapytaniem ofertowym nr 1/I/2014 w projekcie „Ze smakiem po szlaku Jana III Sobieskiego” realizowanym w ramach Programu: „Marka Lokalna szansą rozwoju przedsiębiorczości na Szlacheckim Szlaku w województwie lubelskimze środków Szwajcarsko-Polskiego Programu Współpracy

Dane dotyczące oferenta:

Nazwa………………………………………………………………………………………………….

Adres……………………………………………………………………………………………….

Nr telefonu/faksu……………………………………………………………………………………

NIP*/Pesel: ……………………………………………………………………………

Oferuję przeprowadzenie 30 godzin zajęć/warsztatów kulinarnych zgodnie z Zapytaniem Ofertowym 1/I/2014 na łączną kwotę:

brutto: ……………………………………… zł (słownie ……………………………..…………… zł).

Oświadczam, że legitymuję się kwalifikacjami i doświadczeniem kucharskim do prowadzenia powyższych zajęć.

Oświadczam, że oferowana cena zawiera wszystkie koszty związane z realizacją przedmiotu zamówienia.

Oświadczam, że zapoznałem/am się z treścią zapytania i nie wnosimy do niej zastrzeżeń.

Oświadczam, że posiadam niezbędną wiedzę i doświadczenie do wykonania zamówienia.

                Oświadczam, że znajduję się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia.

 

 

…………………………………………..

(podpis upoważnionego przedstawiciela oferenta)

 

– wpisać NIP w przypadku prowadzenia działalności gospodarczej